1. Sonos
 2. Sonos One SL Zwart.

Sonos One SL Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1BLK

Met de Sonos One SL Zwart geniet je altijd van je favoriete muziek. Deze wifi speaker is eenvoudig te verbinden met je wifi netwerk en AirPlay 2. Hierdoor stream je eenvoudig muziek via Spotify of je Apple apparaat. De speaker is niet alleen geschikt voor in je huis- of slaapkamer, maar ook voor in je badkamer. Door het vochtbestendige ontwerp luister je gerust naar muziek wanneer je doucht of in bad ligt. Bedien de speaker eenvoudig met je stem dankzij Siri. Let op, Sonos producten werken enkel via het 2.4GHZ netwerk. Controleer daarom altijd voordat je de Sonos One SL aanschaft of je wifi netwerk hierop is ingesteld. Zo geniet je altijd van de beste geluidskwaliteit met deze wifi speaker. De Sonos One SL Zwart is klaar om je muziekverzameling draadloos te streamen.

Pluspunten
 • Je streamt draadloos muziek via WiFi of AirPlay 2

  .

  Om een stereopaar te vormen, kies je 2 One SL speakers of combineer je de One SL met een reguliere Sonos One

  .

  Dankzij het vochtbestendige ontwerp is deze speaker geschikt voor in de badkamer.

Minpunten
 • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, daarom moet je hem met een andere Sonos-speaker verbinden als je met spraakbediening wilt werken

  .

  Om Trueplay toe te passen, heb je een iOS-apparaat nodig, zoals een iPhone.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1BLK

De Sonos ONESLEU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.