1. Sonos
  2. Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart.

Sonos Move Zwart + Sonos One SL Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1BLK

Met de Sonos Move + Sonos One SL luister je naar al je favoriete muziek, zowel thuis als buitenshuis. De Move heeft een stof- en spatwaterdicht ontwerp waardoor hij ideaal is om mee te nemen naar het park of het strand. Je verbindt de Move draadloos met je smartphone via bluetooth of wifi. Ook heeft de Move ingebouwde Google Assistant waarmee je de speaker met je stem bedient. De Sonos One SL is verbonden met je wifi netwerk en je kunt deze speakers zelfs in je badkamer plaatsen. Je koppelt de twee apparaten met elkaar via de Sonos App en je creëert zo een een stereopaar of multiroom systeem. Let op dat Sonos producten alleen werken op een 2.4GHZ netwerk, dus zorg altijd dat je wifi correct is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft.

Pluspunten
  • Met deze set kun je buiten muziek luisteren en een multiroom systeem maken thuis. Je kunt de speaker bedienen met spraakopdrachten via de ingebouwde Google Assistent. Dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn beide speakers geschikt voor gebruik in de badkamer.

Minpunten
  • De Google Assistent werkt alleen op de Sonos Move indien je verbonden bent met wifi

    .

    In tegenstelling tot de Move, ondersteunt de One SL geen bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1BLK

De Sonos ONESLEU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.