1. Sonos
  2. Sonos One SL Wit.

Sonos One SL Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1

Met de Sonos One SL Wit stream je gemakkelijk muziek via je wifi-netwerk. Dit is de perfecte speaker als je een Sonos geluidssysteem wilt creëren, of al als je al over een Sonos speaker beschikt. Maar ook als je over een Apple apparaat beschikt, kan je hiermee muziek streamen via AirPlay 2. De verbinding tussen de One SL en je Apple apparaat is zo gemaakt. Daarnaast is deze speaker ook geschikt voor in de badkamer. De vochtbestendige speaker is zo gemaakt dat je gerust naar muziek kunt luisteren wanneer je doucht of in bad ligt. Let wel op dat de Sonos producten niet werken op het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. De Sonos One SL Wit is ideaal als je een kwalitatief geluid zoekt dat je kunt streamen via wifi of Apple apparaten. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer of badkamer bent, je hebt altijd optimaal geluid. Kies voor deze wifi speaker als je muziek wilt streamen via Spotify, Apple Music of een andere muziekdienst. Met deze speaker geniet je altijd van een heldere en krachtige audio!

Pluspunten
  • Je streamt draadloos muziek via wifi of AirPlay 2. Wanneer je een stereopaar wilt vormen, kies je 2 One SL-speakers of combineer je de One SL met een reguliere Sonos One. Dankzij het vochtbestendige ontwerp is deze luidspreker geschikt voor in de badkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet hem verbinden met een andere Sonos-speaker als je met spraakbediening wilt werken

    .

    Om Trueplay te gebruiken, heb je een iOS-apparaat zoals een iPhone nodig.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1

De Sonos ONESLEU1 is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.