1. Sonos
 2. Sonos One Wit.

Sonos One Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1

De Sonos One Gen2 is een draadloze speaker met een verbluffende geluidskwaliteit. Deze speaker is wit en heeft een strak design, zodat hij in elk interieur past. Je verbindt de Sonos One eenvoudig met je wifi netwerk, waarna je de speaker met een smartphone of tablet kunt bedienen. Je kunt meerdere Sonos speakers aan elkaar koppelen, zodat je in elke kamer hetzelfde nummer of een ander nummer kunt luisteren. Met de ingebouwde spraakassistent of de Sonos app bedien je de speaker. Je zoekt snel en eenvoudig je favoriete muziek, internet radio of streamingdiensten. Je krijgt toegang tot je opgeslagen muziek en afspeellijsten. Ook vragen aan de Google Assistent worden beantwoord, zoals informatie over het weer, je eigen agenda of actuele files. Je kunt de speaker ook bedienen met de touchbediening. Hiermee pauzeer je de muziek, sla je een nummer over of regel je het volume. Kortom, met de Sonos One Gen2 luister je draadloos naar je favoriete muziek in alle kamers van je huis.

Pluspunten
 • Koppel meerdere Sonos speakers met elkaar voor een multiroom-opstelling of thuisbioscoop

  .

  Trueplay stemt het geluid van je speaker af volgens de akoestiek van je kamer

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
 • De speakers hebben geen bluetoothondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1

De Sonos ONEG2EU1 is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.