1. Sonos
  2. Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit.

Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SS1FSWW1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SS1FSWW1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SS1FSWW1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SS1FSWW1
Merk Sonos
Fabrikantcode SS1FSWW1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,579 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos SS1FSWW1

Met de Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar kun je een perfecte stereoset of multiroom opstelling creëren. De set bestaat uit 2 wifi speakers die je eenvoudig op luisterhoogte plaatst en 2 speakerstandaarden. Je sluit de speakers aan op netstroom en verbind ze met je wifi netwerk. Hierna kun je draadloos je favoriete muziek streamen. Daarnaast kun je via de Sonos App meerdere speakers aan elkaar koppelen. De bediening gaat eenvoudig via de app of via de handige touchbediening aan de bovenkant. De SL versie is niet voorzien van een ingebouwde spraakassistent, waardoor je de speakers niet aanstuurt met spraakcommando's. Ook voor het netjes wegwerken van de kabels is gedacht. De speakerstandaard heeft namelijk een ingebouwde kabelgoot. Let wel op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar creëer je een muziekbeleving waar je elke dag van kunt genieten. Je hebt de mogelijkheid om meerdere speakers aan elkaar te koppelen en je muziek draadloos naar de speakers te streamen. Daarnaast is de set voorzien van een kabelgoot om de kabels mooi weg te werken. Naast de app en touchbediening is de SL versie niet voorzien van een ingebouwde spraakassistent. Houd er rekening mee dat voor een optimale werking altijd het 2.4GHZ netwerk gebruikt moet worden. Geniet van een perfecte muzieksetting met de Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar.

Pluspunten
  • Met deze set kun je een Sonos stereopaar of multiroom-opstelling maken en de speakers precies op ooghoogte plaatsen. Je kunt muziek draadloos streamen naar de speakers via wifi of AirPlay. Dankzij de ingebouwde kabelgoot in de speakerstandaard loop er geen lange kabel door je woonkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus moet je hem met een andere Sonos speaker verbinden als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen Sonos SS1FSWW1

De Sonos SS1FSWW1 is 5,579 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SS1FSWW1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.