1. Sonos
 2. Sonos Sub G3 Zwart.

Sonos Sub G3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBG3EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBG3EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBG3EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBG3EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBG3EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 16 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos SUBG3EU1BLK

Met de Sonos Sub G3 in zwart kun je nog dieper en vollere basgeluiden ervaren. De subwoofer heeft twee tegenover elkaar geplaatste drivers die krachtige, lage tonen produceren. Dankzij deze combinatie klinken de dreunen van een dinosaurus die door het beeld stampt nog realistischer. Je sluit de subwoofer eenvoudig aan op het lichtnet en verbindt hem draadloos met je andere Sonos luidsprekers via wifi. Wil je een surround opstelling creëren? Koppel dan de Sub met een soundbar en twee achterspeakers voor een echte thuisbioscoop. Deze opvolger van de Sonos Sub heeft ook NFC aan boord. Je kunt met een enkele beweging een verbinding opzetten door je smartphone tegen de speaker te houden. Let op: Sonos producten werken niet op het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is ingeschakeld voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Sub G3 zwart geniet je van een nog realistischere en vollere baservaring.

Pluspunten
 • Met de Sub voeg je een diepe bas toe aan je Sonos systeem

  .

  Met het draadloze design kun je de subwoofer overal in de kamer plaatsen

  .

  De behuizing neutraliseert trillingen waardoor het geluidskwaliteit altijd kraakhelder blijft.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om de subwoofer te verbinden met speakers van andere merken dan Sonos.

Veelgestelde vragen Sonos SUBG3EU1BLK

De Sonos SUBG3EU1BLK is 16 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBG3EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.