1. Sonos
  2. Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart.

Sonos One SL Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SS1FSWW1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SS1FSWW1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SS1FSWW1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SS1FSWW1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode SS1FSWW1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,579 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos SS1FSWW1BLK

Met de Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar krijg je een stereopaar of multiroom opstelling in huis. Je plaatst de 2 speakers op luisterhoogte en sluit ze aan op netstroom. Verbind ze vervolgens met je wifi netwerk en stream je favoriete nummers naar de speakers. Voor het verbinden van meerdere speakers gebruik je de Sonos App. Het verschil met de Sonos One is dat de SL geen ingebouwde spraakassistent heeft en je de speakers dus enkel bedient via de app of de touchbediening aan de bovenkant. De Sonos Speaker Standaard Paar heeft een ingebouwde kabelgoot, waardoor je de kabels netjes kunt wegwerken. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er daarom altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar creëer je een verbluffend geluidsresultaat. Je streamt je favoriete nummers naar de speakers en koppelt meerdere speakers aan elkaar via de Sonos App. Bedien de speakers eenvoudig via de app of de touchbediening aan de bovenkant. De kabelgoot in de speakerstandaard zorgt ervoor dat je de kabels netjes wegwerkt. Installeer voordat je een Sonos product aanschaft altijd je wifi op het 2.4GHZ netwerk, aangezien Sonos producten niet werken op het 5GHZ netwerk. Krijg met de Sonos One SL Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar een prachtige multiroom opstelling in huis.

Pluspunten
  • Met deze set kun je een Sonos stereopaar of multiroom opstelling creëren en plaats ze direct op oorhoogte. Je kunt draadloos muziek streamen naar de speakers via wifi of AirPlay. Dankzij de geïntegreerde kabels kanaal in de luidsprekerstandaard, loop er geen lange kabel door je woonkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet hem verbinden met een andere Sonos speaker als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen Sonos SS1FSWW1BLK

De Sonos SS1FSWW1BLK is 5,579 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SS1FSWW1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.