1. Sonos
  2. Sonos One SL Duo Pack Wit.

Sonos One SL Duo Pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1

Met de Sonos One SL Duo Pack luister je naar je favoriete muziek zoals nooit tevoren. Deze twee wifi speakers vormen een stereopaar, waardoor je muziek van zowel links als rechts waarneemt. De speakers zijn perfect in staat om een surround opstelling of multiroom systeem te creëren. Je kunt de speakers eenvoudig in verschillende ruimtes plaatsen. Streamen gaat draadloos via wifi of AirPlay 2. Apple apparaat zoals Macbooks, iPhones of iPads verbinden met AirPlay 2 gemakkelijk. Met deze feature kun je films en series op je Macbook bekijken, terwijl het geluid van de speakers afgespeeld wordt. Ook iOS apps met AirPlay kunnen eenvoudig geïntegreerd worden met je Sonos systeem. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd als je een Sonos product aanschaft, omdat het 5GHz netwerk niet compatibel is. Met de Sonos One SL Duo Pack beleef je muziek met een krachtig geluid en een heldere kwaliteit.

Pluspunten
  • Met deze combinatie maak je een stereopaar of multiroom systeem. Je streamt draadloos muziek via wifi of AirPlay 2. Dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn deze speakers geschikt voor in de badkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet hem met een andere Sonos luidspreker verbinden als je met spraakcommando's wilt werken

    .

    Als je Trueplay wilt gebruiken, moet je over een iOS apparaat, zoals een iPhone, beschikken.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1

De Sonos ONESLEU1 is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.