1. Sonos
  2. Sonos One Zwart.

Sonos One Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1BLK

Met de Sonos One Gen2 in zwarte kleur maak je van elke ruimte in je huis een perfecte muziekruimte. De speaker verbind je met netstroom en wifi, waardoor je altijd en overal naar je favoriete nummers luistert. Wanneer je meerdere Sonos speakers aan elkaar koppelt verspreid je de muziek door je hele huis. Je kunt de speaker bedienen met behulp van de ingebouwde spraakassistent of via de Sonos app. Met de app heb je toegang tot je muziekbibliotheek, internet radio of streamingdiensten. Wil je liever niet steeds je smartphone pakken? Dan gebruik je de touchbediening op de speaker. Hiermee pas je het volume aan, pauzeer je muziek of sla je nummers over. Let op: het Sonos systeem werkt alleen op het 2.4GHZ netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi op het juiste netwerk staat voordat je een Sonos product aanschaft!

Pluspunten
  • Koppel meerdere Sonos-luidsprekers aan elkaar voor een multi-room-opstelling of een thuisbioscoop. Trueplay stemt het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van je kamer. Met de ingebouwde Google-assistent kun je de luidspreker bedienen met spraakoefeningen.

Minpunten
  • De speakers hebben geen bluetoothondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1BLK

De Sonos ONEG2EU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.