1. Sonos
 2. Sonos Era 300 Zwart.

Sonos Era 300 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos E30G1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos E30G1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos E30G1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos E30G1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode E30G1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,47 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos E30G1EU1BLK

Met de Sonos Era 300 Zwart luister je naar helder en ruimtelijk geluid. De omhooggerichte speakers maken optimaal gebruik van Dolby Atmos, waardoor je een surround sound ervaring creëert. Koppel de speaker aan je andere Sonos apparaten en je creëert een multiroom systeem. Hierdoor luister je hetzelfde muziek in meerdere kamers. De Trueplay techniek stelt de speaker af op de grootte van de kamer waardoor je geniet van de beste geluidskwaliteit. Als de wifi uitvalt, dan stream je muziek via bluetooth naar je speaker. Dit is een perfecte optie als je een compleet muzieksysteem in je woning wilt hebben. Bovendien is de Sonos Era 300 Zwart ook geschikt voor muziek streaming diensten zoals Spotify en Apple Music, waardoor je altijd de muziek hebt die je maar wilt. Let er wel op dat Google Assistant niet werkt op de Sonos Era 300.

Pluspunten
 • Met Dolby Atmos creëer je ruimtelijk geluid

  .

  Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom-systeem en stream muziek door het huis

  .

  Stel het geluid van de speaker af op de ruimte met TruePlay via je iPhone.

Minpunten
 • De speaker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze bluetooth verbinding maakt met je smartphone.

Veelgestelde vragen Sonos E30G1EU1BLK

De Sonos E30G1EU1BLK is 4,47 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos E30G1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.