1. Sonos
  2. Sonos One Duo Pack Zwart.

Sonos One Duo Pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1BLK

Met de Sonos One Gen2 Duo Pack creëer je een geluidssysteem in verschillende ruimtes. Deze speakers zijn draadloos verbonden met je wifi netwerk. Zo kun je in meerdere ruimtes dezelfde muziek laten afspelen of een apart nummer selecteren. Je regelt de muziek en de speakers via de Sonos app op je smartphone of tablet. Stream muziek van streamingdiensten zoals Spotify of maak je eigen afspeellijsten. Ook kun je de muziek bedienen met de touchbediening op de speaker, zonder je smartphone of tablet. De Sonos One Gen2 Duo Pack zwart heeft een strakke, moderne look. De speakers zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een duurzame constructie. De speakers zijn geschikt voor elk type muziek en zorgen voor een krachtig geluid en een indrukwekkende bas. Let wel op, Sonos producten werken alleen op het 2.4GHZ wifi netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi goed is geïnstalleerd voordat je de speakers aanschaft.

Pluspunten
  • Met dit pakket kun je muziek luisteren in verschillende kamers. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van de ruimte.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek via bluetooth te streamen.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1BLK

De Sonos ONEG2EU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.