1. Sonos
 2. Sonos One + One SL + Sub Mini Wit.

Sonos One + One SL + Sub Mini Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBM1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBM1EU1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,75 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos SUBM1EU1

De Sonos One + One SL + Sub Mini Wit set brengt je film- en muziekervaring naar een hoger niveau. Met de twee wifi speakers en subwoofer in deze set creëer je een surround-sound systeem waar je urenlang van kunt genieten. Plaats de One speakers als achterspeakers en ervaar hoe het geluid van alle kanten komt. De subwoofer geeft de lage tonen weer, waardoor je films en muziek nog intenser beleeft. De Sub Mini is voorzien van een speciale behuizing die trillingen neutraliseert en het geluid helder en niet vervormd maakt. De One SL speaker beschikt niet over een ingebouwde microfoon, maar als je deze aan de andere Sonos speakers en subwoofer koppelt, kun je ze allemaal met spraakopdrachten besturen. Deze set maakt het mogelijk om het optimale uit je Sonos soundbar te halen. Met de Sonos One + One SL + Sub Mini Wit ervaar je de ultieme luisterervaring.

Pluspunten
 • Met deze set verbreed je jouw soundbar en geniet je van echte surround sound met een diepe bas

  .

  Omdat de behuizing van de subwoofer trillingen neutraal stelt, wordt het vervormen van het geluid voorkomen

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker met spraakopdrachten.

Minpunten
 • De speakers hebben geen Bluetooth-ondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos SUBM1EU1

De Sonos SUBM1EU1 is 6,75 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBM1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.