1. Sonos
 2. Sonos Roam Duo Pack Wit.

Sonos Roam Duo Pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ROAM1R21 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ROAM1R21 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ROAM1R21 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ROAM1R21
Merk Sonos
Fabrikantcode ROAM1R21
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ROAM1R21

Met het Sonos Roam Duo Pack creëer je een krachtig stereo systeem. De speakers zijn ontworpen om jouw muziekervaring waar je ook bent naar een nieuw niveau te tillen. Je kunt de speakers gemakkelijk aansluiten op je thuisnetwerk, waardoor je muziek overal draadloos kunt streamen. Met de TruePlay-technologie wordt het geluid van de speaker aangepast aan de akoestiek van de kamer. Zo klinkt de muziek ook buitenshuis altijd optimaal. Het stofbestendige en waterdichte ontwerp van de Sonos Roam speakers maakt ze geschikt voor allerlei omstandigheden. Je kunt ze meenemen naar het strand of naar het zwembad zonder je zorgen te maken dat ze beschadigd zullen raken. Met de Play/Pause knop verplaats je muziek eenvoudig naar je dichtstbijzijnde Sonos speaker. De speakers hebben een lange levensduur van 10 uur op een volle lading. Geniet overal van je favoriete muziek met een Sonos Roam Duo Pack.

Pluspunten
 • Creëer een stereopaar via wifi en geniet van stereogeluid

  .

  Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi

  .

  Met Trueplay stem je het geluid van je speaker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
 • De Google Assistant werkt alleen als je verbonden bent met wifi.

Veelgestelde vragen Sonos ROAM1R21

De Sonos ROAM1R21 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ROAM1R21 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.