1. Sonos
  2. Sonos One SL 3-pack Wit.

Sonos One SL 3-pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1

Met de Sonos One SL 3-pack waan je je in een multiroom muziekparadijs. De 3 boxen kun je draadloos aan elkaar koppelen via de Sonos App, zodat je in verschillende ruimtes tegelijkertijd naar je favoriete muziek kunt luisteren. Of je creëert een stereopaar door 2 boxen in dezelfde ruimte te plaatsen. Zo komt het geluid zowel van links als rechts en heb je een perfecte balans. Wil je je favoriete nummers in de badkamer of in de tuin beluisteren? De Sonos One SL 3-pack is uitgerust met een waterbestendig ontwerp, dus hier hoef je je geen zorgen over te maken. Via AirPlay 2 kun je moeiteloos al je Apple apparaten verbinden met de speaker. Let op: Sonos producten werken niet via het 5 GHZ netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi op het 2.4 GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product koopt. Geniet van een multiroom ervaring in je eigen huis met de Sonos One SL 3-pack.

Pluspunten
  • Met deze combinatie kun je eenvoudig een multiroom systeem creëren. Je kunt draadloos muziek streamen via wifi AirPlay 2. Dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn deze speakers geschikt voor in je tuin of badkamer.

Minpunten
  • Je moet de speaker verbinden met een andere Sonos speaker als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1

De Sonos ONESLEU1 is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.