1. Sonos
 2. Sonos Move Zwart.

Sonos Move Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos MOVE1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos MOVE1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos MOVE1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos MOVE1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode MOVE1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos MOVE1EU1BLK

Met de Sonos Move stream je overal draadloos muziek. Of je nu thuis of buiten bent, de Move heeft eigenschappen van zowel een wifi als bluetooth speaker. Zo kun je de Move via bluetooth verbinden als je buiten bent. Als je thuiskomt, verbind je hem via je wifi netwerk. Als je al Sonos speakers of een geluidsset hebt, koppel je de Move eenvoudig aan deze dankzij de Sonos app. De Move is ook voorzien van een Google Assistant, waarmee je de speaker met spraakcommando's bedient. Zo schakel je eenvoudig naar het volgende nummer of luister je naar het laatste nieuws. Deze speaker is bovendien voorzien van een IP56 certificering. Hierdoor is hij bestand tegen fijne stofdeeltjes en spatwater. De accu gaat 10 uur mee wanneer je via wifi streamt en de speaker op half volume staat. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk geïnstalleerd is voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Move stream je dus overal draadloos muziek. Je streamt muziek via bluetooth als je buiten bent en verbind je makkelijk met je wifi netwerk als je thuiskomt. Ook heb je de mogelijkheid om je Move te bedienen met spraakcommando's. Dankzij de IP56 certificering is de speaker bestand tegen fijne stofdeeltjes en spatwater. De accu gaat 10 uur mee wanneer je via wifi streamt en de speaker op half volume staat.

Pluspunten
 • Dankzij bluetooth en de interne accu kun je deze Sonos speaker ook buiten het huis gebruiken

  .

  Wanneer je thuis bent, kun je de Move verbinden met je Sonos geluidssysteem en muziek streamen via wifi

  .

  Met de ingebouwde Google Assistent kun je de speaker aansturen met spraakopdrachten.

Minpunten
 • De Google-assistent werkt alleen als je verbonden bent met wifi

  .

  Met een accuduur van 10 uur gaat hij minder lang mee dan andere draadloze luidsprekers.

Veelgestelde vragen Sonos MOVE1EU1BLK

De Sonos MOVE1EU1BLK is 3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos MOVE1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.