1. Sonos
  2. Sonos Roam Wit + wireless charger.

Sonos Roam Wit + wireless charger.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos RMWCHEU1 - 840136801740 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos RMWCHEU1 - 840136801740 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos RMWCHEU1 - 840136801740 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos RMWCHEU1 - 840136801740
Merk Sonos
Fabrikantcode RMWCHEU1 - 840136801740
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos RMWCHEU1 - 840136801740

Met de Sonos Roam + wireless charger ben je altijd verbonden met je favoriete muziek. De draadloze luidspreker is gemakkelijk op de draadloze oplader te plaatsen, dankzij de ingebouwde magneten in zowel de speaker als oplader. Het strakke ontwerp van de luidspreker wordt niet verloren dankzij het matching design van de oplader en de speaker. Thuis verbind je de speaker met je thuisnetwerk en stream je muziek via wifi. Onderweg stream je draadloos via bluetooth je afspeellijsten. Trueplay in de iOS Sonos app stelt je in staat om het geluid af te stemmen op de ruimte waarin je je bevindt, zodat je favoriete nummers overal perfect klinken.

Pluspunten
  • Met deze set kun je je speaker gemakkelijk opladen. Je kunt muziek niet alleen via bluetooth streamen, maar ook via wifi. Met Trueplay in de iOS Sonos app kun je het geluid van je speaker afstemmen op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • De Google Assistent werkt alleen als je verbonden bent met wifi.

Veelgestelde vragen Sonos RMWCHEU1 - 840136801740

De Sonos RMWCHEU1 - 840136801740 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos RMWCHEU1 - 840136801740 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.