1. Sonos
  2. Sonos One 3-pack Zwart.

Sonos One 3-pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1BLK

De Sonos One Gen2 3-pack Zwart biedt je een stabiele multiroom opstelling met 3 speakers. Plaats de speakers in verschillende ruimtes en stream je favoriete muziek. Je kunt ook 2 speakers in dezelfde ruimte zetten voor een stereopaar, en de derde in een andere kamer. De Sonos One heeft een ingebouwde spraakassistent, dus je kunt je speaker en andere slimme apparaten bedienen met stemcommando's. Je bedient de speaker ook makkelijk via de app of de touchbediening op de bovenkant. Vergeet niet dat Sonos producten alleen werken op het 2.4GHZ netwerk. Zorg er dus voor dat je wifi op het juiste netwerk is ingesteld voordat je een Sonos product aanschaft. De Sonos One Gen2 3-pack Zwart is ideaal om je woning mee te vullen met muziek. Je kunt de speakers in meerdere ruimtes plaatsen, of een stereopaar creëren met 2 speakers. Met de spraakassistent worden je slimme apparaten en je speaker gecontroleerd met vragen en stemcommando's. Bedien de speaker makkelijk via de app of touchbediening op de bovenkant. Zorg ervoor dat je wifi op het juiste netwerk is ingesteld voordat je een Sonos product aanschaft. Zo ben je direct klaar om je huis te vullen met je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met deze combinatie kun je gemakkelijk een multiroomsysteem maken. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de luidspreker bedienen door middel van spraakopdrachten. Trueplay stemt het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek via bluetooth te streamen.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1BLK

De Sonos ONEG2EU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.