1. Sonos
  2. Sonos One Wit 4-pack.

Sonos One Wit 4-pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1

Met de Sonos One Gen2 4-Pack heb je de perfecte multiroom oplossing in huis. Deze compacte speakers hebben een uitstekende geluidskwaliteit, waardoor je de muziek die je luistert in elke kamer optimaal kunt ervaren. Verbind de vier Sonos One speakers met je wifi netwerk en plaats ze in verschillende ruimtes. Hierdoor kun je dezelfde muziek in meerdere ruimtes laten afspelen, maar ook verschillende nummers per ruimte selecteren. Bediening van de speakers en muziek is eenvoudig te regelen via de Sonos app op je smartphone of tablet. Stream muziek vanaf populaire streamingdiensten zoals Spotify en Deezer, maar je kunt ook je eigen afspeellijsten samenstellen. Heb je geen smartphone of tablet bij de hand? Geen probleem, want op de speaker zelf bevindt zich een touchbediening waarmee je de muziek kunt regelen. Met de Sonos One Gen2 4-pack creëer je een muzikale beleving die je in elke kamer kunt ervaren.

Pluspunten
  • Met deze combinatie creëer je een stereopaar of multiroom systeem. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker besturen met spraakopdrachten. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek via bluetooth te streamen.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1

De Sonos ONEG2EU1 is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.