1. Sonos
 2. Sonos Era 300 Zwart Duopack.

Sonos Era 300 Zwart Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos E30G1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos E30G1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos E30G1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos E30G1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode E30G1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,47 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos E30G1EU1BLK

Met de Sonos Era 300 Zwart Duopack creëer je de basis van je ultieme Sonos geluidssysteem. Deze 2 wifi speakers vormen samen een stereopaar, waardoor je de muziek van twee kanten hoort. Ook met bluetooth verbind je de speakers met elkaar. Heb je al meerdere Sonos speakers? Dan voeg je deze set eenvoudig toe aan je bestaande opstelling. Met de omhooggerichte speakers maakt de Era 300 optimaal gebruik van Dolby Atmos. Hierdoor hoor je een meer gedetailleerde en meerderdimensionale geluidservaring. De Trueplay techniek stelt de speaker automatisch af op de grootte van de kamer. Hierdoor krijgt de speaker een optimale instelling, waardoor jij de beste geluidskwaliteit ervaart. Mocht de wifi uitvallen, dan stream je muziek via bluetooth naar de speaker. Let op: met de Sonos Era 300 werkt Google Assistant niet.

Pluspunten
 • Dankzij Dolby Atmos kun je genieten van bioscoopgeluid

  .

  Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek overal in huis

  .

  Stel het geluid van de luidspreker af aan de ruimte met behulp van TruePlay op je iPhone of Android.

Minpunten
 • De speaker heeft geen NFC, waardoor je eenvoudig een draadloze bluetooth verbinding met je smartphone kunt maken.

Veelgestelde vragen Sonos E30G1EU1BLK

De Sonos E30G1EU1BLK is 4,47 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos E30G1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.