1. Sonos
 2. Sonos One + One SL + Sub Mini Zwart.

Sonos One + One SL + Sub Mini Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBM1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBM1EU1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,75 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos SUBM1EU1BLK

Met de Sonos One + One SL + Sub Mini Zwart breid je je soundbar uit. Je krijgt hiermee 2 wifi speakers en een subwoofer die je koppelt aan je Sonos soundbar. De speakers gebruik je als achterspeakers, waardoor je geluid van alle kanten krijgt. Met de subwoofer ben je verzekerd van een krachtig en diep geluid. De behuizing van de subwoofer neutraliseert trillingen, waardoor het geluid helder blijft. De One SL speaker heeft geen ingebouwde microfoon, maar door de speakers en de subwoofer aan elkaar te koppelen, bestuur je ze allemaal met spraakopdrachten. Zo geniet je van een vol en krachtig geluid, zonder dat je je stoel uit hoeft. De subwoofer is klein en compact van formaat, waardoor hij makkelijk in je interieur past. Naast films en muziek, kun je ook je favoriete podcast luisteren met deze set. De Sonos One + One SL + Sub Mini Zwart is een uitgebreide set die je soundbar compleet maakt.

Pluspunten
 • Met deze set kun je je soundbar uitbreiden en genieten van echte surround sound met een diepe bas

  .

  Door de behuizing van de subwoofer te neutraliseren, wordt vervorming van het geluid voorkomen

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
 • De speakers hebben geen bluetoothondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos SUBM1EU1BLK

De Sonos SUBM1EU1BLK is 6,75 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBM1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.