1. Sonos
  2. Sonos Five Duo Pack Wit.

Sonos Five Duo Pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos FIVE1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos FIVE1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos FIVE1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos FIVE1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode FIVE1EU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,36 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos FIVE1EU1

De Sonos Five Duo Pack Wit is een krachtige wifi speaker die je gemakkelijk aansluit op je wifi-netwerk. De speaker is de opvolger van de Sonos Play:5 en is ideaal voor het creëren van een multiroom opstelling. Met twee speakers krijg je stereogeluid dat je helemaal naar je wensen aanpast met de equalizer. Je verbindt de speakers draadloos aan elkaar via wifi of aan andere Sonos speakers in huis. De Sonos Five Duo Pack Wit is ook voorzien van NFC-technologie. Hiermee maak je eenvoudig een draadloze verbinding met je smartphone. Je houdt alleen je smartphone tegen de speaker aan en de Five maakt automatisch verbinding met je wifi. De speaker werkt alleen op het 2.4GHZ netwerk, dus zorg er voor dat je wifi op dit netwerk is geïnstalleerd voordat je de Sonos Five Duo Pack aanschaft. Met de Sonos Five Duo Pack geniet je van krachtig stereogeluid en een multiroom opstelling.

Pluspunten
  • Met deze duo pack luister je naar krachtig stereogeluid of geniet je van een multiroom opstelling. Met deze duo pack kun je genieten van krachtig stereogeluid of een multiroom opstelling. De speaker beschikt over NFC waardoor je eenvoudig een draadloze verbinding maakt met je smartphone. De speaker heeft NFC waardoor je gemakkelijk een draadloze verbinding kunt aangaan met je smartphone. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van je kamer. Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek in je kamer.

Minpunten
  • De speaker ondersteunt geen Bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos FIVE1EU1

De Sonos FIVE1EU1 is 6,36 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos FIVE1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.