1. Sonos
  2. Sonos One SL 3-pack Zwart.

Sonos One SL 3-pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1BLK

Met de Sonos One SL 3-pack krijg je een multiroom opstelling in je huis. Je plaatst de 3 speakers in verschillende ruimtes en koppelt ze aan elkaar via de Sonos App. Of je creëert een stereopaar door 2 boxen in dezelfde ruimte te plaatsen. Zo krijg je een unieke surround sound-ervaring, waardoor het geluid zowel van links als rechts komt. De muziek stream je draadloos via wifi of AirPlay 2. Of je nu je favoriete nummers in de badkamer, in de woonkamer of in de tuin wil beluisteren, met de Sonos One SL 3-pack is alles mogelijk. Dankzij het waterbestendige ontwerp krijg je een duurzame speaker die bestand is tegen vochtige omgevingen. Let er wel op dat Sonos producten niet werken via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product koopt. Met de Sonos One SL 3-pack haal je een krachtige multiroom opstelling in huis. Met de Sonos One SL 3-pack krijg je een prachtig geluid waar je overal van kunt genieten. De boxen zijn eenvoudig te bedienen via de Sonos App en je kunt ze ook draadloos verbinden met andere Apple apparaten via AirPlay 2. Je kunt je favoriete muziek streamen in elke ruimte van je huis, maar ook in de tuin of in de badkamer. Dankzij het waterbestendige ontwerp kun je je muziek overal naar toe nemen. Bovendien zorgt het 2.4GHZ netwerk ervoor dat je de speakers op elk moment kunt koppelen. Kortom, met de Sonos One SL 3-pack haal je de ultieme multiroom opstelling in huis!

Pluspunten
  • Met deze combinatie creëer je gemakkelijk een multiroom systeem. Je streamt draadloze muziek via wifi AirPlay 2. Dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn deze speakers geschikt voor in uw tuin of badkamer.

Minpunten
  • Je moet de speaker verbinden met een andere Sonos speaker als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1BLK

De Sonos ONESLEU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.