1. Sonos
  2. Sonos Roam SL Duo Pack Wit.

Sonos Roam SL Duo Pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos RMSL1R21 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos RMSL1R21 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos RMSL1R21 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos RMSL1R21
Merk Sonos
Fabrikantcode RMSL1R21
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos RMSL1R21

Met de Sonos Roam SL Duo Pack haal je twee krachtige speakers in huis. De speakers hebben een stijlvol en modern design en geven je een helder stereo geluid. De speakers hebben een lange batterijduur van 10 uur, waardoor je de hele dag van muziek kunt genieten. Je kunt de speakers draadloos via bluetooth met elkaar koppelen. Daarnaast kun je de speakers ook via wifi koppelen aan je thuisnetwerk. Met de Sonos app kun je de speakers combineren met je bestaande Sonos geluidssysteem. De speakers zijn ook compatibel met AirPlay 2 en Google Assistant, waardoor je muziek kunt streamen met je stem. Verder heb je ook toegang tot veel streamingdiensten zoals Apple Music, Spotify en Deezer. Kortom, met de Sonos Roam SL Duo Pack haal je twee krachtige speakers in huis waarmee je overal van muziek kunt genieten.

Pluspunten
  • Creëer een stereopaar via wifi en geniet van stereo geluid - Maak een stereopaar via wifi aan en geniet van stereogeluid Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi - Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app, combineer je de speaker met andere Sonos speakers - Door de Roam SL te voegen aan de Sonos app, combineer je de speaker met andere Sonos speakers.

Minpunten
  • De speaker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbesturing of Automatic TruePlay.

Veelgestelde vragen Sonos RMSL1R21

De Sonos RMSL1R21 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos RMSL1R21 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.