1. Sonos
  2. Sonos Roam SL Duo Pack Zwart.

Sonos Roam SL Duo Pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos RMSL1R21BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos RMSL1R21BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos RMSL1R21BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos RMSL1R21BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode RMSL1R21BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos RMSL1R21BLK

De Sonos Roam SL Duo Pack zwart is de perfecte oplossing voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar krachtig stereo geluid. Deze set bestaat uit twee draadloze speakers die draadloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden. De speakers zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor je overal kan genieten van je favoriete muziek. Bovendien kun je de speakers ook aan je thuisnetwerk koppelen. De speakers worden dan onderdeel van het Sonos geluidssysteem waardoor je muziek vanaf elke kamer van je huis kunt streamen. Je kunt de speakers via de Sonos app bedienen en combineren met je bestaande Sonos systeem. Zo ben je verzekerd van krachtig stereogeluid waar je ook bent.

Pluspunten
  • Creëer een stereopaar met wifi en geniet van stereo geluid. Je kunt muziek streamen via bluetooth en ook via wifi. Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app, verbind je de speaker met andere Sonos speakers.

Minpunten
  • De luidspreker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbesturing of Automatisch TruePlay.

Veelgestelde vragen Sonos RMSL1R21BLK

De Sonos RMSL1R21BLK is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos RMSL1R21BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.