1. Sonos
  2. Sonos Sub G3 Wit.

Sonos Sub G3 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBG3EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBG3EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBG3EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBG3EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBG3EU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 16 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos SUBG3EU1

Met de Sonos Sub G3 creëer je een adembenemend diep geluid. De subwoofer heeft 2 tegenover elkaar geplaatste drivers die een krachtig geluid produceren. Hiermee worden basgeluiden zoals de dreunen van een dinosaurus die door het beeld loopt realistischer dan ooit. De Sub G3 is eenvoudig aan te sluiten op netstroom en verbind je draadloos met je andere Sonos luidsprekers. Het platte ontwerp van de subwoofer maakt het mogelijk om hem onder de bank te schuiven. Wil je een surround systeem creëren? Koppel dan de Sub G3 aan een soundbar en 2 achterspeakers om een echte thuisbioscoop te creëren. De opvolger van de Sonos Sub G3 heeft ook NFC. Hiermee kun je snel een bluetooth verbinding maken door je smartphone tegen de speaker te houden. Let op: zorg ervoor dat je wifi op het 2.4GHz netwerk staat alvorens je een Sonos product aanschaft, want Sonos luidsprekers werken niet op 5GHz netwerken. Met de Sonos Sub G3 in je huis creëer je een episch geluidssysteem waarmee je de meest intense filmscènes naar een hoger niveau tilt. Door de platte vormgeving hoef je niet bang te zijn dat de subwoofer in de weg staat. Koppel hem aan je andere Sonos luidsprekers, of maak gebruik van NFC om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone. Zo creëer je een surround opstelling waarmee je films op een compleet nieuw niveau beleeft. Met de Sonos Sub G3 Wit maak je elke filmavond een avontuur.

Pluspunten
  • Met de Sub kun je een diepe bas toevoegen aan je Sonos systeem. Door het draadloze ontwerp kun je de subwoofer overal in de kamer plaatsen. Omdat de behuizing trillingen neutraliseert, is het geluid altijd zuiver.

Minpunten
  • De luidsprekers ondersteunen geen AirPlay en Bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos SUBG3EU1

De Sonos SUBG3EU1 is 16 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBG3EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.