1. Sonos
  2. Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart.

Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SS1FSWW1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SS1FSWW1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SS1FSWW1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SS1FSWW1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode SS1FSWW1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,579 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos SS1FSWW1BLK

Met de Sonos One Gen2 Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar creëer je een stereoset of multiroom opstelling die je op luisterhoogte plaatst. Met deze set van 2 wifi speakers en 2 speaker standaarden creëer je een systeem waarmee je draadloos je favoriete nummers kunt streamen. Sluit de speakers aan op netstroom en verbind ze met wifi en koppel de 2 speakers aan elkaar met de Sonos App. Stuur de speaker aan met spraakcommando's via Google Assistant of maak gebruik van de Trueplay functie om de akoestiek van je kamer te verbeteren. Met de ingebouwde kabelgoot in de speaker standaard werk je de kabels netjes weg. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos One Gen2 Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar kun je genieten van je favoriete muziek op luisterhoogte. De set bestaat uit 2 wifi speakers en 2 speaker standaarden waarmee je een multiroom systeem kunt creëren. Koppel de speakers aan elkaar met de Sonos App en stuur de speaker aan met spraakcommando's via Google Assistant. Met de Trueplay functie kun je de akoestiek van je kamer verbeteren. Met de ingebouwde kabelgoot werk je de kabels netjes weg. Vergeet niet dat Sonos producten alleen werken op het 2.4GHZ netwerk, zorg er dus voor dat je wifi op dit netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft.

Pluspunten
  • Met deze set kunt u een Sonos stereopaar of multiroom-opstelling creëren en deze direct op oorhoogte plaatsen. Met de ingebouwde Google Assistent kunt u de luidsprekers bedienen met spraakopdrachten. Dankzij de ingebouwde kabelgoot in de luidsprekerhouder worden er geen lange kabels door uw woonkamer geleid.

Minpunten
  • De luidsprekers hebben geen Bluetooth-ondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos SS1FSWW1BLK

De Sonos SS1FSWW1BLK is 5,579 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SS1FSWW1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.