1. Sonos
 2. Sonos Era 100 Zwart Duopack.

Sonos Era 100 Zwart Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos E10G1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos E10G1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos E10G1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos E10G1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode E10G1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,02 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos E10G1EU1BLK

Met de Sonos Era 100 Zwart Duopack haal je een krachtig geluidssysteem in huis. De twee wifi speakers vormen een stereopaar, waardoor je muziek van links en rechts kunt horen. Deze speakers kun je ook met elkaar verbinden via bluetooth. Helemaal als je al een Sonos speaker hebt, dan voeg je deze set toe aan je huidige opstelling. Hiermee creëer je een Surround opstelling. Heb je meer dan één ruimte waar je muziek wil horen? Dan kun je de speakers in verschillende ruimtes plaatsen en zo een multiroom systeem creëren. Met Amazon Alexa stel je gemakkelijk je vragen aan de speaker. Stream muziek snel via Airplay en Spotify Connect. Ook pas je je voorkeuren aan via de Sonos App. Let op: Google Assistant werkt niet op de Sonos Era 100. Geniet van een krachtig geluid in je huis met de Sonos Era 100 Zwart Duopack.

Pluspunten
 • Naast streamen via wifi, kun je ook muziek streamen vanaf een smartphone of laptop naar de speaker via bluetooth

  .

  Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom-systeem en stream muziek door het hele huis

  .

  Creëer een surround-opstelling door de speaker te koppelen aan je Sonos soundbar.

Minpunten
 • De speaker heeft geen NFC, waardoor je gemakkelijk een draadloze bluetoothverbinding kunt maken met je smartphone.

Veelgestelde vragen Sonos E10G1EU1BLK

De Sonos E10G1EU1BLK is 2,02 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos E10G1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.