1. Sonos
  2. Sonos One Duo Pack Wit.

Sonos One Duo Pack Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1

Met de Sonos One Gen2 Duo Pack worden twee speakers in één verpakking geleverd. Deze speakers zijn ontworpen om te worden gebruikt in een multiroom opstelling. Door de speakers met je wifi netwerk te verbinden kun je de muziek synchroniseren in verschillende ruimtes. Je kunt afzonderlijke nummers kiezen voor elke ruimte, of je kunt dezelfde muziek laten afspelen in meerdere ruimtes. Je kunt de speakers en muziek bedienen met de Sonos app op je smartphone of tablet. Stream muziek vanaf streamingdiensten als Spotify en Deezer of kies voor je eigen afspeellijsten. Wil je geen gebruik maken van je smartphone of tablet? Geen probleem! Met de touchbediening op de speaker regel je de muziek zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Let op: Sonos producten werken alleen op het 2.4GHz netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het juiste netwerk staat voordat je een Sonos product aanschaft.

Pluspunten
  • Creëer een stereopaar met deze duo-pakket. Het spatwaterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor je badkamer. Met de ingebouwde Google-assistent stuur je de luidspreker aan via spraakopdrachten.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om muziek te streamen via bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1

De Sonos ONEG2EU1 is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.