1. Sonos
  2. Sonos One Duo pack + Sub Mini Zwart.

Sonos One Duo pack + Sub Mini Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBM1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBM1EU1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,75 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos SUBM1EU1BLK

Met de Sonos One Duo Pack + Sub Mini Zwart ervaar je een krachtige surround sound in je woonkamer. De subwoofer heeft een compact formaat en versterkt de diepste tonen van je soundbar. Je plaatst de achterspeakers achter de luisterpositie en verbind ze draadloos met je soundbar via wifi. Open de Sonos app en klik op de Trueplay knop. Je speakers worden binnen 3 minuten afgestemd op de akoestiek van je kamer. Zo weet je zeker dat je optimaal geluid geniet. Bovendien bedien je de speakers gemakkelijk met je stem dankzij de ingebouwde spraakassistentie. Met de Sonos One Duo Pack + Sub Mini Zwart creëer je een echte cinema ervaring in je eigen huis. Je kan je favoriete muziek streamen of films kijken met krachtig en helder geluid. De speakers zijn licht van gewicht en je kan ze gemakkelijk verplaatsen. Ook stel je de speakers eenvoudig aan op basis van de akoestiek van je kamer dankzij de Trueplay technologie. Ontdek de kracht van surround sound met de Sonos One Duo Pack + Sub Mini Zwart.

Pluspunten
  • Met deze set breid je jouw soundbar uit en geniet je van een ware surround sound met een diepe bas. Trueplay past het geluid van je speaker aan op de akoestiek van je kamer. Met de ingebouwde Google Assistent bestuur je de speaker via spraakopdrachten.

Minpunten
  • De speakers hebben geen Bluetooth-ondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos SUBM1EU1BLK

De Sonos SUBM1EU1BLK is 6,75 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBM1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.