1. Sonos
  2. Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit.

Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBM1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBM1EU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,75 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos SUBM1EU1

Met de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit heb je het ultieme surround sound systeem. De twee Sonos One achterspeakers zijn ontworpen om optimaal te presteren in combinatie met een Sonos soundbar. Je koppelt de speakers draadloos via wifi aan je soundbar en binnen 3 minuten staan ze afgesteld op de akoestiek van je kamer. Trueplay, de technologie van Sonos, zorgt voor een optimale geluidservaring. De subwoofer is compact, maar zorgt voor een versterking van de diepste tonen. Je gebruikt de Sonos One Duo Pack + Sonos Sub Mini Wit eenvoudig met je stem dankzij de ingebouwde spraakassistentie. Je bestuurt je soundbar, achterspeakers en subwoofer met één opdracht. Stream muziek, luister naar podcasts, radiozenders of geef je favoriete spelletje op. Ontdek de vele mogelijkheden van het Sonos systeem en geniet van ultiem surround sound.

Pluspunten
  • Met deze set vergroot je jouw soundbar en geniet je van een echte surround sound met een krachtige bas. Trueplay stemt het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van de kamer. Met de ingebouwde Google Assistant kun je de luidspreker besturen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • De speakers hebben geen Bluetooth-ondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos SUBM1EU1

De Sonos SUBM1EU1 is 6,75 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBM1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.