1. Sonos
 2. Sonos Roam Duo Pack Zwart.

Sonos Roam Duo Pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ROAM1R21BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ROAM1R21BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ROAM1R21BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ROAM1R21BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ROAM1R21BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ROAM1R21BLK

Met de Sonos Roam Duo Pack creëer je een waar geluidsfeestje. Deze speakers laten toe om overal te genieten van je favoriete nummers. Of je nu thuis bent of buiten, de Sonos Roam Duo Pack is de perfecte oplossing. Je koppelt de speakers aan elkaar voor stereo geluid. Via bluetooth kan je draadloos luisteren en als je thuis bent stream je muziek via wifi. De TruePlay technologie stemt het geluid af op de akoestiek van de ruimte, waardoor je overal perfecte kwaliteit krijgt. De speakers zijn stofbestendig en waterdicht, dus je kan gerust meenemen naar het zwembad of strand. Met de play/pauze knop verplaats je muziek eenvoudig naar je dichtstbijzijnde Sonos speaker. De batterij gaat op een volle lading 10 uur mee, dus je geniet zonder enige beperkingen. Kortom, laat je overal omringen door muziek met de Sonos Roam Duo Pack. Met de Sonos Roam Duo Pack kan je overal genieten van je favoriete muziek. Of je nu thuis bent of buiten, je verbindt je speakers draadloos via bluetooth of wifi. De TruePlay technologie zorgt ervoor dat je overal de beste kwaliteit krijgt. De speakers zijn stofbestendig en waterdicht, dus je kan ze zonder probleem naar het strand of zwembad meenemen. Met de play/pauze knop verplaats je muziek eenvoudig naar een andere Sonos speaker. De batterij gaat een hele dag mee, dus je geniet zonder enige beperkingen. Geniet overal van je favoriete muziek met de Sonos Roam Duo Pack!

Pluspunten
 • Creëer een stereopaar via wifi en geniet van stereogeluid

  .

  Je streamt muziek niet alleen via Bluetooth, maar ook via wifi

  .

  Met Trueplay stem je het geluid van je speaker af op de akoestiek van de kamer.

Minpunten
 • De Google Assistant werkt alleen wanneer je verbonden bent met wifi.

Veelgestelde vragen Sonos ROAM1R21BLK

De Sonos ROAM1R21BLK is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ROAM1R21BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.