1. Sonos
  2. Sonos Roam SL Wit.

Sonos Roam SL Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos RMSL1R21 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos RMSL1R21 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos RMSL1R21 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos RMSL1R21
Merk Sonos
Fabrikantcode RMSL1R21
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos RMSL1R21

De Sonos Roam SL Wit is een handige speaker die je overal mee naartoe kunt nemen. Met deze speaker stream je gemakkelijk je afspeellijsten via wifi of bluetooth. Via de Sonos app maak je de speaker onderdeel van je bestaande geluidssysteem. De speaker is IP67 gecertificeerd en daarom stof- en waterdicht. Hierdoor kun je de speaker meenemen naar het strand of zwembad. Daarnaast heeft hij een handige handsfree functie waarmee je de speaker met spraakopdrachten kunt bedienen. De Sonos Roam SL Wit is dus een musthave speaker voor al je avonturen.

Pluspunten
  • Je streamt muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi. Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app, combineer je de speaker met andere Sonos speakers. De speaker is zowel stof- als waterdicht, waardoor je hem gerust overal mee naartoe kunt nemen.

Minpunten
  • De speaker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbesturing of Automatic TruePlay.

Veelgestelde vragen Sonos RMSL1R21

De Sonos RMSL1R21 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos RMSL1R21 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.