1. Sonos
 2. Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit.

Sonos One Duopack + Sonos Speaker Standaard Paar Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SS1FSWW1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SS1FSWW1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SS1FSWW1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SS1FSWW1
Merk Sonos
Fabrikantcode SS1FSWW1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,579 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos SS1FSWW1

Met de Sonos One Gen2 Duopack en het Sonos Speaker Standaard Paar krijg je een draadloze set die je op luisterhoogte plaatst. De set bestaat uit 2 wifi speakers en 2 speaker standaarden. Deze zijn gemakkelijk aan te sluiten op netstroom. Daarnaast verbind je de speakers met wifi om je favoriete nummers te streamen. Met de Sonos App koppel je de 2 speakers aan elkaar. Ook kun je de Google Assistant gebruiken om de speaker aan te sturen met spraakcommando's. Als je de speaker wilt afstemmen op de akoestiek van je kamer, maak je gebruik van de Trueplay functie. Bovendien is er een ingebouwde kabelgoot aanwezig in de speaker standaard waarmee je de kabels netjes wegwerkt. Let op: Sonos producten werken alleen op het 2.4GHz netwerk. Controleer dit altijd voordat je een Sonos product aanschaft. Zo heb je altijd optimaal plezier van je Sonos producten.

Pluspunten
 • Met deze set kun je een Sonos stereopaar of multiroom-opstelling creëren en direct ter hoogte van je luisterpositie plaatsen

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speakers via spraakopdrachten besturen

  .

  Dankzij de ingebouwde kabelgoot in de speakerstandaard is er geen lange kabel in je woonkamer.

Minpunten
 • De speakers hebben geen bluetoothondersteuning.

Veelgestelde vragen Sonos SS1FSWW1

De Sonos SS1FSWW1 is 5,579 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SS1FSWW1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.