1. Sonos
 2. Sonos Roam Wit.

Sonos Roam Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ROAM1R21 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ROAM1R21 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ROAM1R21 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ROAM1R21
Merk Sonos
Fabrikantcode ROAM1R21
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos ROAM1R21

De Sonos Roam is de perfecte draagbare bluetooth speaker die je zowel thuis als buitenshuis kunt gebruiken. Hij is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. De speaker is ook water- en stofbestendig, dus je kunt hem meenemen naar het strand of bij het zwembad zonder je zorgen te maken over schade. Met TruePlay aanpassing is het geluid van de speaker perfect afgestemd op de akoestiek van de ruimte, waardoor je altijd kunt genieten van een goed geluid. Bovendien is de speaker uitgerust met de Google Assistant, waarmee je de speaker kunt aansturen met spraakopdrachten. Wanneer je de play/pauze knop ingedrukt houdt, kun je muziek makkelijk overbrengen naar je dichtstbijzijnde Sonos speaker. Met een volle lading heb je 10 uur lang plezier van je muziek. Voor extra stereogeluid kun je kiezen voor de Sonos Roam Duo Pack, waarmee je via wifi kunt genieten van de beste kwaliteit audio. Vergeet niet dat je de speaker eerst met wifi moet verbinden voordat je bluetooth kunt gebruiken.

Pluspunten
 • Je streamt de muziek niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi

  .

  Met Trueplay kun je de luidspreker afstemmen op de akoestiek van de kamer

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
 • De Google Assistant werkt alleen wanneer je verbonden bent met wifi. Je kunt de speaker wel aansluiten op een Sonos soundbar, maar je moet hem niet gebruiken als achterspeaker.

Veelgestelde vragen Sonos ROAM1R21

De Sonos ROAM1R21 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ROAM1R21 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.