1. Sonos
 2. Sonos Five Duo Pack zwart.

Sonos Five Duo Pack zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos FIVE1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos FIVE1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos FIVE1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos FIVE1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode FIVE1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,36 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos FIVE1EU1BLK

Met de Sonos Five Duo Pack beleef je een krachtige audio-ervaring. Deze wifi-speaker is de opvolger van de Sonos Play:5 en biedt een nog betere sound-kwaliteit. Naast dat je eenvoudig een multiroom opstelling kunt creëren, kun je met deze speakers ook stereo-geluid afspelen. Door middel van de Sonos-app bedien je de speakers draadloos afzonderlijk of tegelijkertijd. Je kunt de bas- en middelhoge tonen handmatig aanpassen met de equalizer. Met behulp van NFC stel je eenvoudig een draadloze verbinding in met je smartphone. Houd je smartphone gewoon tegen de speaker aan en de Five maakt automatisch verbinding met je wifi. Let op: Sonos producten werken niet via het 5GHZ netwerk. Zorg er dus altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is ingesteld voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Five Duo Pack geniet je van een uitstekende geluidservaring en heb je volledige controle over je multiroom audio-opstelling.

Pluspunten
 • Met deze duo pack luister je naar krachtig stereogeluid of geniet je van een multiroom opstelling

  .

  Met deze speaker kun je makkelijk draadloos verbinden met je smartphone dankzij NFC

  .

  Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
 • De speaker ondersteunt geen bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos FIVE1EU1BLK

De Sonos FIVE1EU1BLK is 6,36 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos FIVE1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.