1. Sonos
  2. Sonos One SL Duo pack + Sonos Sub mini zwart.

Sonos One SL Duo pack + Sonos Sub mini zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBM1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBM1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBM1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,75 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos SUBM1EU1BLK

Met de Sonos One SL Duo Pack + Sub Mini Zwart maak je jouw luisterervaring compleet. De 2 One SL speakers hebben een krachtige tweeweg speaker met tweeter en woofer, waardoor je een helder en krachtig geluid krijgt. Je kunt de speakers draadloos aansluiten via wifi of AirPlay 2. Ook stel je de speakers makkelijk in voor een optimaal geluid via de Sonos app. De subwoofer maakt de ervaring compleet. Deze subwoofer heeft een slimme trilling-isolatie, waardoor je geen last hebt van vervormingen. Hierdoor krijg je een krachtig, vol en helder geluid. Je kunt de subwoofer draadloos aansluiten op je andere Sonos speakers en je luistert naar je muziek of film met een true surround sound ervaring. Geniet van een optimaal geluid met de Sonos One SL Duo Pack + Sub Mini Zwart.

Pluspunten
  • Met deze set kun je je soundbar uitbreiden en geniet je van ware surround sound met een diepe bas. Je streamt draadloze muziek via wifi of AirPlay 2. Door de behuizing van de subwoofer te neutraliseren, wordt vervorming van het geluid voorkomen.

Minpunten
  • De One SL heeft zichzelf geen ingebouwde spraakassistent, daardoor moet je hem met een andere Sonos speaker verbinden als je met spraakbediening wilt werken.

Veelgestelde vragen Sonos SUBM1EU1BLK

De Sonos SUBM1EU1BLK is 6,75 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBM1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.