1. Sonos
 2. Sonos One Zwart 4-pack.

Sonos One Zwart 4-pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONEG2EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONEG2EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONEG2EU1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONEG2EU1BLK

Met de Sonos One Gen2 4-Pack creëer je gemakkelijk een multiroom opstelling. De 4 zwarte speakers zijn eenvoudig te verbinden met je wifi netwerk. Plaats de speakers in verschillende ruimtes en luister naar dezelfde muziek in meerdere ruimtes of kies per ruimte een ander nummer. Bediening van de muziek en de speakers doe je via een eenvoudige app op je smartphone of tablet. Stream muziek van je favoriete streamingdiensten zoals Spotify en Deezer of maak je eigen afspeellijsten. Mocht je geen smartphone of tablet bij de hand hebben, dan regel je de muziek met de touchbediening op de speaker. Vanuit jouw luie stoel heb je de muziekwereld in de hand.

Pluspunten
 • Met deze combinatie creëer je een stereopaar of multiroom-systeem

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker bedienen met spraakopdrachten

  .

  Trueplay stemt het geluid van je speaker af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om muziek te streamen via bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos ONEG2EU1BLK

De Sonos ONEG2EU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONEG2EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.