1. Sonos
  2. Sonos Move Zwart + Sonos One Zwart.

Sonos Move Zwart + Sonos One Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos MOVE1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos MOVE1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos MOVE1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos MOVE1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode MOVE1EU1BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 3 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos MOVE1EU1BLK

De Sonos Move + Sonos One is het ultieme duo voor muziek liefhebbers. Met het stof- en spatwaterdichte ontwerp kun je de Move moeiteloos meenemen naar bijvoorbeeld het strand of het park. De Move is zowel via wifi als bluetooth verbonden met je smartphone of tablet. Thuis is de One altijd met je wifi netwerk verbonden. Zo luister je moeiteloos van buiten naar binnen en vice versa. Bovendien kun je de 2 apparaten eenvoudig met elkaar verbinden via de Sonos App. Let er wel op dat Sonos producten niet werken op een 5GHZ netwerk. Zorg er daarom altijd voor dat je wifi op het 2.4GHZ netwerk is geïnstalleerd voordat je een Sonos product aanschaft. Met de Sonos Move + Sonos One bring je jouw muziek overal naar toe. Vanaf het strand tot de buurtbarbecue, je kunt altijd genieten van jouw favoriete muziek. Bovendien kun je de Move makkelijk meenemen met je mee. Met de One heb je altijd een versterker bij de hand als je thuiskomt. De verbinding tussen de 2 apparaten is eenvoudig te maken via de Sonos App. Je zult nooit meer een muziekmoment missen.

Pluspunten
  • Met deze set kun je buiten naar muziek luisteren en thuis een stereopaar of een multiroom systeem maken. Trueplay stelt het geluid van je speakers af op de akoestiek van je kamer. Met de ingebouwde Google-assistent kun je de speakers bedienen met spraakopdrachten.

Minpunten
  • De Google Assistant werkt alleen met wifi verbinding

    .

    In tegenstelling tot de Move, ondersteunt de One geen bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos MOVE1EU1BLK

De Sonos MOVE1EU1BLK is 3 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos MOVE1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.