1. Sonos
 2. Sonos Five Wit.

Sonos Five Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos FIVE1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos FIVE1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos FIVE1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos FIVE1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode FIVE1EU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,36 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos FIVE1EU1

De Sonos Five is een stijlvolle speaker met een krachtig geluid. De speaker heeft een ingebouwde subwoofer die een helder en diep geluid produceert. Het is een wifi speaker, waarmee je muziek kunt streamen vanaf je favoriete streamingdienst of vanaf je eigen muziekbibliotheek. De Sonos Five heeft ook Bluetooth, waardoor je draadloos muziek kunt afspelen. Het mooie aan de Sonos Five is dat je hem kunt combineren met andere Sonos speakers om een multiroom opstelling te maken. Je kunt ook de speaker toevoegen aan je home cinema set. Met de Sonos app kun je alle speakers bedienen en je kunt de bassen en middentonen aanpassen met de equalizer. Daarnaast beschikt de Sonos Five over NFC. Hiermee zet je een draadloze verbinding op door je smartphone tegen de speaker te houden. Wil je de Sonos Five gebruiken, dan dien je er rekening mee te houden dat deze alleen werkt op het 2.4GHZ netwerk.

Pluspunten
 • De luidspreker beschikt over NFC waardoor je eenvoudig een draadloze verbinding kunt maken met je smartphone

  .

  Met extra Sonos-luidsprekers kun je eenvoudig een surround of multiroomopstelling maken

  .

  Trueplay stemt het geluid van je luidspreker af op de akoestiek van je kamer.

Minpunten
 • De speaker ondersteunt geen Bluetooth.

Veelgestelde vragen Sonos FIVE1EU1

De Sonos FIVE1EU1 is 6,36 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos FIVE1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.