1. Sonos
  2. Sonos Era 100 Wit.

Sonos Era 100 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos E10G1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos E10G1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos E10G1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos E10G1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode E10G1EU1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,02 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos E10G1EU1

De Sonos Era 100 Wit is de perfecte speaker voor als je van draadloze streaming houdt. Deze wifi speaker is eenvoudig en snel te verbinden met je smartphone of laptop via bluetooth. Hiermee creëer je een multiroom opstelling en luister je naar je favoriete muziek door heel je huis. Je stelt je vragen met Amazon Alexa en verbind de speaker ook via Airplay met je iPhone. Spotify Connect maakt het streamen van muziek nog eenvoudiger. Je past alle instellingen aan via de Sonos App, die beschikbaar is voor Apple en Android. Let op: Google Assistant is niet compatible met de Sonos Era 100. Met deze speaker creëer je een ware thuisbioscoop ervaring, dankzij de multiroom en surroundopstelling.

Pluspunten
  • Naast streamen via wifi, kun je ook muziek streamen van een smartphone of laptop naar de speaker via bluetooth.Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis.Creëer een surround opstelling door de speaker aan je Sonos soundbar te koppelen.

Minpunten
  • De speaker heeft geen NFC, waarmee je gemakkelijk een draadloze bluetoothverbinding met je smartphone kunt maken.

Veelgestelde vragen Sonos E10G1EU1

De Sonos E10G1EU1 is 2,02 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos E10G1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.