1. Sonos
  2. Sonos Era 100 Zwart.

Sonos Era 100 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos E10G1EU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos E10G1EU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos E10G1EU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos E10G1EU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode E10G1EU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,02 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos E10G1EU1BLK

De Sonos Era 100 Zwart is de perfecte wifi speaker als je je favoriete muziek, films of series draadloos wilt streamen. De speaker is te verbinden via bluetooth met je smartphone of laptop. Je kunt met de Sonos Era 100 Zwart een multiroom opstelling maken, waardoor je jouw muziek door het hele huis kunt streamen. Daarnaast maak je een surround opstelling met de speaker en je Sonos soundbar voor een optimale thuisbioscoop ervaring. Ook kun je vragen stellen aan de Sonos Era 100 Zwart met Amazon Alexa. Naast het verbinden met bluetooth is de speaker ook snel te verbinden met je iPhone via Airplay. Daarnaast stream je muziek snel via Spotify Connect. Je kunt al je voorkeuren aanpassen via de Sonos App. Deze app is beschikbaar voor Apple en Android. Let op: Google Assistant is niet beschikbaar op de Sonos Era 100.

Pluspunten
  • Naast streamen via wifi, kun je ook muziek streamen vanaf een smartphone of laptop naar de speaker via bluetooth.Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom systeem en strem je muziek door het hele huis

    .

    Creëer een surround opstelling wanneer je de speaker aan je Sonos soundbar koppelt.

Minpunten
  • De speaker heeft geen NFC, waardoor je geen gemakkelijke draadloze bluetoothverbinding kan maken met je smartphone.

Veelgestelde vragen Sonos E10G1EU1BLK

De Sonos E10G1EU1BLK is 2,02 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos E10G1EU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.