1. Sonos
  2. Sonos One SL Zwart 4-pack.

Sonos One SL Zwart 4-pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1BLK

Met de Sonos One SL 4-pack creëer je eenvoudig een draadloos Sonos geluidssysteem in je huis. De 4 speakers hebben een compact formaat en een klassiek zwart design. Je koppelt de speakers aan elkaar voor een multiroom-opstelling, of koppelt 2 speakers voor een stereopaar. Dit maakt het mogelijk om in iedere kamer hetzelfde nummer te luisteren of in iedere ruimte verschillende muziek te streamen. Verbinding maken is zo gedaan via wifi of AirPlay 2. Stream je favoriete nummers draadloos naar de speakers vanuit je apparaat, of kijk films en series op je Macbook terwijl het geluid via de speakers wordt gespeeld. Ook iOS apps die AirPlay compatibel zijn, integreren perfect met je Sonos systeem. De Sonos One SL 4-pack is het ideale startpunt voor een professioneel geluidssysteem waarmee je overal in huis kunt genieten van je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Met deze combinatie creëer je een stereopaar of multiroomsysteem. Je streamt muziek draadloos via wifi of AirPlay 2. Dankzij het vochtbestendige ontwerp zijn deze luidsprekers geschikt voor gebruik in de badkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet deze koppelen aan een andere Sonos speaker als je met spraakbediening wilt werken

    .

    Om Trueplay te gebruiken, moet je een iOS-apparaat, zoals een iPhone hebben.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1BLK

De Sonos ONESLEU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.