1. Sonos
  2. Sonos Roam SL Zwart + Wireless charger.

Sonos Roam SL Zwart + Wireless charger.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos RMWCHEU1BLK - 840136801757
Merk Sonos
Fabrikantcode RMWCHEU1BLK - 840136801757
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757

Met de Sonos Roam SL + docking station ben je altijd voorbereid. De speaker is zo ontworpen dat je deze gemakkelijk op de draadloze oplader plaatst. Dankzij de ingebouwde magneten, blijft de speaker stevig op zijn plaats. De oplader is zo ontworpen dat deze perfect past bij het strakke design van de Roam SL. Of je nu thuis bent of buiten, je speelt altijd je favoriete muziek af. Omdat de Roam SL draadloos is, kun je via bluetooth streamen wanneer je buiten bent. Voeg de speaker toe aan de Sonos app en combineer hem met je andere Sonos speakers. Zo heb je altijd het perfecte geluid, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Met deze set kun je je speaker makkelijk opladen. Je kunt muziek streamen niet alleen via bluetooth, maar ook via wifi. Door de Roam SL toe te voegen aan de Sonos app, kun je de speaker combineren met andere Sonos speakers.

Minpunten
  • De speaker heeft geen ingebouwde microfoon voor spraakbediening of Automatisch TruePlay.

Veelgestelde vragen Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757

De Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757 is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos RMWCHEU1BLK - 840136801757 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.