1. Sonos
 2. Sonos Roam Zwart.

Sonos Roam Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ROAM1R21BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ROAM1R21BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ROAM1R21BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ROAM1R21BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ROAM1R21BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,4 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ROAM1R21BLK

De Sonos Roam is een krachtige, gebruiksvriendelijke bluetooth speaker. Het unieke aan de Sonos Roam is dat je hem zowel thuis als buitenshuis kunt gebruiken. Thuis koppel je de speaker aan je thuisnetwerk en stream je muziek via wifi. Buitenshuis verbind je hem draadloos met je favoriete muziek via bluetooth. Het ontwerp is stofbestendig en waterdicht, waardoor je de speaker overal mee naar toe kunt nemen. Je kunt de speaker zelfs naast het zwembad of meenemen naar het strand. Met TruePlay stem je het geluid van de speaker af op de akoestiek van de ruimte, waardoor je overal van de muziek kunt genieten. Met de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten. De play/pauze knop is handig wanneer je de muziek naar je dichtstbijzijnde Sonos speaker wilt verplaatsen. En met een volle lading luister je maar liefst 10 uur naar je favoriete muziek. Wil je thuis van stereo geluid genieten? Kies dan voor de Sonos Roam Duo Pack.

Pluspunten
 • Je streamt muziek niet alleen via Bluetooth, maar ook via WiFi

  .

  Met Trueplay kun je de speaker afstemmen op de akoestiek van de kamer

  .

  Met de ingebouwde Google Assistant kun je de speaker besturen met spraakopdrachten.

Minpunten
 • De Google Assistant werkt alleen wanneer je verbonden bent met wifi

  .

  De speaker kan verbonden worden met een Sonos soundbar, maar gebruikt het niet als achterspeaker.

Veelgestelde vragen Sonos ROAM1R21BLK

De Sonos ROAM1R21BLK is 0,4 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ROAM1R21BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.