1. Sonos
 2. Sonos Sub Mini Wit.

Sonos Sub Mini Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos SUBM1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos SUBM1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode SUBM1EU1
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,75 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos SUBM1EU1

De Sonos Sub Mini Wit is een krachtige subwoofer die je eenvoudig koppelt aan je Sonos producten. De compacte subwoofer zorgt voor een diepe, krachtige bas die je films en muziek nog intenser maakt. Door de unieke behuizing die trillingen neutraliseert, geniet je van duidelijk geluid zonder vervorming. De Sonos Sub Mini is eenvoudig te verplaatsen en te bedienen. Je kunt de subwoofer aansluiten op meerdere Sonos producten, waardoor je een meeslepend geluid krijgt in elke ruimte. Daarnaast heeft de subwoofer een slank, modern en wit design, waardoor hij perfect past bij je interieur. Kortom, de Sonos Sub Mini is een must-have voor iedereen die van een krachtig geluid wil genieten.

Pluspunten
 • Door het compacte formaat kun je deze sub gemakkelijk met de kleinere Sonos apparaten combineren

  .

  Met de subwoofer kun je je Sonos systeem voorzien van een diepe bas

  .

  De behuizing neutraliseert trillingen waardoor vervorming van het geluid wordt voorkomen.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om de subwoofer te verbinden met speakers van andere merken dan Sonos.

Veelgestelde vragen Sonos SUBM1EU1

De Sonos SUBM1EU1 is 6,75 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos SUBM1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.