1. Sonos
 2. Sonos Era 300 Wit.

Sonos Era 300 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos E30G1EU1 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos E30G1EU1 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos E30G1EU1 draadloze speaker.

SpecificatiesSonos E30G1EU1
Merk Sonos
Fabrikantcode E30G1EU1
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 4,47 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Sonos E30G1EU1

Met de Sonos Era 300 Wit ervaar je helder en ruimtelijk geluid in je kamer. De speakers staan omhoog gericht en maken optimaal gebruik van Dolby Atmos. Hierdoor hoor je geluid vanuit verschillende richtingen. Je koppelt de speaker ook als stereopaar aan je Sonos soundbars voor een intense surround sound ervaring. Met het multiroom systeem van Sonos verbind je de speaker gemakkelijk met andere Sonos apparaten. Zo luister je dezelfde muziek in meerdere kamers. De Trueplay techniek stelt de speaker af op de grootte van de kamer. Hierdoor profiteer je van de beste geluidskwaliteit. Mocht de wifi uitvallen, dan stream je muziek via bluetooth naar de speaker. Let op: Google Assistant werkt niet op de Sonos Era 300. Met de Sonos Era 300 Wit beleef je het ultieme geluidsplezier in je eigen huis.

Pluspunten
 • Dankzij Dolby Atmos creëer je ruimtelijk geluid

  .

  Voeg de speaker toe aan het Sonos multiroom systeem en stream muziek door het hele huis

  .

  Stel het geluid van de speaker af op de ruimte via TruePlay op je iPhone of Android.

Minpunten
 • De speaker heeft geen NFC, waardoor je moeiteloos een draadloze Bluetooth verbinding maakt met je smartphone.

Veelgestelde vragen Sonos E30G1EU1

De Sonos E30G1EU1 is 4,47 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos E30G1EU1 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.