1. Sonos
  2. Sonos One SL Duo Pack Zwart.

Sonos One SL Duo Pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Sonos ONESLEU1BLK draadloze speaker.

SpecificatiesSonos ONESLEU1BLK
Merk Sonos
Fabrikantcode ONESLEU1BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,85 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Sonos ONESLEU1BLK

De Sonos One SL Duo Pack in zwart is perfect voor muziekliefhebbers. Deze twee draadloze speakers vormen samen een stereopaar, waardoor je een perfecte balans tussen links en rechts hebt. Je kunt de speakers ook gebruiken als aanvulling op je huidige Sonos systeem. Je creëert eenvoudig een surround-opstelling, waardoor je optimaal geniet van je favoriete films en series. Met AirPlay 2 kun je draadloos streamen vanaf je Apple apparaat. Maak verbinding met je Sonos producten via het 2.4GHz wifi netwerk. De speakers zijn eenvoudig te integreren met je favoriete iOS apps, waardoor je muziek altijd en overal te horen is. Geniet van je muziek in verschillende ruimtes met de Sonos One SL Duo Pack in zwart.

Pluspunten
  • Met deze combinatie kun je een stereopaar of multiroom systeem maken. Je kunt muziek draadloos streamen via wifi of AirPlay 2. Dankzij het waterbestendige ontwerp zijn deze speakers geschikt voor in de badkamer.

Minpunten
  • De One SL heeft zelf geen ingebouwde spraakassistent, dus je moet hem met een andere Sonos speaker verbinden om met stembediening te kunnen werken

    .

    Om gebruik te maken van Trueplay heb je een iOS-apparaat, zoals een iPhone, nodig.

Veelgestelde vragen Sonos ONESLEU1BLK

De Sonos ONESLEU1BLK is 1,85 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Sonos ONESLEU1BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.