1. JBL
  2. JBL Flip 6 Wit.

JBL Flip 6 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP6WHT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP6WHT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP6WHT draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP6WHT
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP6WHT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,55 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de JBL JBLFLIP6WHT

De JBL Flip 6 is een krachtige draagbare bluetooth speaker die jouw luisterervaring naar een hoger niveau tilt. De speaker heeft een IP67 certificering, waardoor hij stof- en waterbestendig is. Met de JBL connect app kun je de speaker koppelen aan een andere JBL speaker met PartyBoost, waardoor je een unieke luisterervaring creëert. Bovendien is de JBL Flip 6 uitgerust met een grote accu die 12 uur meegaat. Je kunt dus gerust de hele dag genieten van je favoriete muziek. De speaker heeft ook een handige afstandsbediening waarmee je eenvoudig de bas- en treble bijstelt. Luister naar je favoriete muziek met de JBL Flip 6.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere JBL speaker met PartyBoost voor een hoger volume. Met een accuduur van 12 uur zit je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP6WHT

De JBL JBLFLIP6WHT is 0,55 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP6WHT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.