1. JBL
  2. JBL Xtreme 2 Gun Metal.

JBL Xtreme 2 Gun Metal.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLXTREME2GMEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLXTREME2GMEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLXTREME2GMEU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLXTREME2GMEU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLXTREME2GMEU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,393 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de JBL JBLXTREME2GMEU

Wil je een unieke ervaring met JBL? Kies dan voor de JBL Xtreme 2 Gun Metal. Deze bluetooth speaker is voorzien van een gun metal behuizing, die een stijlvolle look geeft. Deze waterbestendige behuizing biedt je de mogelijkheid om de speaker overal mee naartoe te nemen, zonder bang te zijn dat hij gaat lekken. Met een accuduur van 15 uur ben je verzekerd van muziek voor een lange tijd. Bovendien kunnen meerdere mensen de speaker bedienen, door de JBL app te gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om de speaker op te laden via de usb poort. Koppel maximaal 2 telefoons aan de speaker en geniet van een geweldig geluid. De JBL Xtreme 2 Gun Metal is de perfecte keuze voor een onvergetelijke ervaring met JBL.

Pluspunten
  • Door de topklasse beoordeling op kwaliteit bent u verzekerd van een hoge geluidskwaliteit. De speaker heeft een accuduur van 15 uur waardoor u niet snel zonder muziek komt te zitten. Koppel meerdere speakers aan elkaar en luister naar een hoger volume.

Minpunten
  • De speaker is zwaarder dan vergelijkbare speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLXTREME2GMEU

De JBL JBLXTREME2GMEU is 2,393 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLXTREME2GMEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.