1. JBL
  2. JBL Partybox Encore Essential.

JBL Partybox Encore Essential.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLPBENCOREESSEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLPBENCOREESSEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLPBENCOREESSEP draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLPBENCOREESSEP
Merk JBL
Fabrikantcode JBLPBENCOREESSEP
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 5,9 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLPBENCOREESSEP

De JBL Partybox Encore Essential is de perfecte aanvulling voor elk feest. Met deze krachtige speaker wordt iedereen verrast door het heldere en diepe geluid. Je kunt het volume verhogen door een tweede Partybox Encore draadloos te koppelen. Als de feestgangers de sfeer willen opkrikken, kun je de ringverlichting aanzetten. De verlichting heeft een stroboscoopeffect dat synchroon loopt met de muziek. Voor extra sfeer pas je het lichtpatroon aan met de Partybox app. Daarnaast pas je ook het geluid en andere instellingen eenvoudig aan met de app. Laat je feest een onvergetelijke ervaring worden met de JBL Partybox Encore Essential!

Pluspunten
  • Koppel 2 Partybox Encore speakers draadloos samen om nog krachtiger geluid te krijgen. Met de ingebouwde lichteffecten synchroniseer je de lichtshow op de maat van de muziek. Met de Partybox app bedien je de muziek, pas je de instellingen aan en pas je de lichtpatronen aan.

Minpunten
  • De luidspreker is spatwaterbestendig, maar niet volledig waterdicht.

Veelgestelde vragen JBL JBLPBENCOREESSEP

De JBL JBLPBENCOREESSEP is 5,9 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLPBENCOREESSEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.